Синнабоны пишні американські булочки з корицею і кремом

Синнабоны пишні американські булочки з корицею і кремом рецепт простий. Вони на стільки виявилися смачними, що шкодую, раніше їх не готувала.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно 450 г
Дріжджі сухі (dr.Oetker) 7 р
Цукор 100 р
Сіль щіпка
Молоко 200 г
Вершкове масло 50 г
Яйця З 2 шт +1 шт для змащування

Начинка:
Вершкове масло 25 г
Цукор 2-4 ст. л
Кориця 2 ст. л (за смаком)

Маскарпоне 150 р
20 г Цукрова пудра

Синнабоны пишні американські булочки з корицею і кремом покроковий рецепт

1. Тісто:
1. Дріжджі змішати з теплим молоком 28-30 градусів, додати із загальної кількості 10 г цукру. Прибрати на 10 хвилин.
2. Вершкове масло розтопити, остудити і змішати з яйцями.
3. Борошно просіяти, додати цукор, сіль. Зробити поглиблення за центру.

2. 4. Вилити молоко з дріжджами, яєчно-олійну суміш. Замісити тісто протягом 10 хвилин. Борошно підсипати по необхідності, але не забивайте тісто. Воно повинне злегка липнути до рук.
5. Змастити миску олією, покласти тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в дуже тепле місце на 1 годину до збільшення тесту в 2 рази.У мене каструлька з гарячою водою, ставлю зверху;).
6. Обім’яти і розкачати в прямокутний пласт 30/45 см.

3. Начинка:
1. Змастити розкатане тісто м’яким вершковим маслом.
2. Посипати цукром і корицею.
3. Згорнути в рулет.
4. Розрізати на 12 булочек.

4. 5. Розкласти на відстані у форму і залишити ще на 20 хвилин.
6. Змастити яйцем, випікати 25 хвилин при 180С.
7. Сир змішати з пудрою, нанести на гарячі булочки.
8. Остудить.

Відео рецепт 👇