Японське тістечко мотті домашнє

Перенесемося в……. Японію🏯 – країну висхідного сонця. До речі, а ви знаєте, як буде звучати на японській мові ваше ім’я🧧? В каруселі шукайте таблицю перекладу і пишіть в коментарі як до вас звертатися на японському.
Як приготувати Японське тістечко мотті домашнє рецепт простий. Я думаю буде дуже цікаво✌️. Моє ім’я буде в першому коментарі❤️. А ягідкою в цьому пості буде рецептик японського десерту – мотті💝, природно не класика, а в спрощеному варіанті. Будете пробувати? Дуже цікавий смак і зовсім не солодко😉.

Інгредієнти

100 грам рисового борошна
50 грам цукрової пудри
185 мл води
пару крапель барвника (може бути яскравий сік овочів, фруктів)
Вершковий сирний сир для начинки
Полуниця, мені знадобилося 6 середніх молекул ( може бути лохина, виноград)
Для обвалювання кукурудзяний крохмаль

Японське тістечко мотті домашнє покроковий рецепт

1. Змішуємо рисове борошно, цукрову пудру і виливаємо воду. Добре розмішуємо віночком. Вкриваємо миску харчовою плівкою, робимо ножем дірки і ставимо в мікрохвильовку на 2 рази по 45 секунд (у мене макс. потужність 850 Вт).

2. Після кожного разу перемішуємо: після першого ще рідкувате, після другого, як пластилін. Кукурудзяним крохмалем посипаємо стіл, викладаємо наш “пластилін” і формуємо тісто, щоб не приклала до рукам.

3. Робимо ковбаску, ділимо на частини ( я на 6). Кожен шматочок розминаємо в корж діаметром десь 5-6 см . На середину кладемо 1 ч. л. сирного сиру і зверху ягоду. Звертаємо за краю, формуючи кулька (добре ліпиться).