Зефір Полуниця Смородина Ваніль

Новий рецепт Зефіру Полуниця Смородина Ваніль простий.

Інгредієнти

У діжу:
70гр білка
70гр цукру

В сотейник
75гр пюре смородини
75гр пюре полуниці
100гр води
180гр цукру
20гр ванільного цукру (не плутати з ваніліном)
11гр агару
50гр інвертного сиропу

Зефір Полуниця Смородина Ваніль покроковий рецепт

1. В сотейник викладаємо всі необхідні інгредієнти і варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання (не важливо яка плита) Паралельно збиваємо до щільного меренгу пика.

2. В готову меренгу вливаємо гарячий сироп і збиваємо масу ще 3 хвилини Перекладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок, відсаджуємо зефирки.

3. Через 12 годин склеюємо зефірки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Прибираємо зефір в герметичний контейнер, зберігаємо зефір при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇