Сирні паски на дріжджах з сухофруктами

Сирні паски на дріжджах з сухофруктами рецепт простий! МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ РЕЦЕПТ 🔥❤️ Обов’язково спробуйте! Ніжне, соковите тісто, яке довго не черствіє.

Інгредієнти

-3 жовтки
-3 яйця
-7 гр сухих дріжджів швидкодіючих
-270/300 гр цукру ( з цієї кількості 2.5 ст. л в опару)
-Молоко тепле 140 мл
– Ванільний цукор-10г
-100 гр м’якого масла
-450 гр сиру будь-якого. 9% жирність.
-800 гр борошна
-200 го сухофруктів за смаком! ( я люблю без)
-дрібка солі

‼️‼️РЕЦЕПТ НА 6 ПАСОК МАКСИМАЛЬНО НА 12 см ДІАМЕТРОМ. ( відео помилка)

Сирні паски на дріжджах з сухофруктами покроковий рецепт

1. дати Тісту підійти 2 рази. Перший раз 1.5 години, обім’яти, і 2 раз вже на 50-60 хвилин. Розділити на 6 пасок. Дати у формі тесту постояти 15-20 хвилин. Випікаємо при 180• до готовності. До сухої зубочистки. Залежить від вашої духовки. Дуже рекомендую додати цедру лимона в тісто!!!!

2. Або тісто апельсина! Хто любить якнайсолодше паски, додайте 300 гр цукру, можливо +-20-30 гр. Сир беремо виключно СМАЧНИЙ, не кислий. Інакше паски будуть кислить. Я не люблю сухофрукти в куличах.

3. Подобається додавати мак, волоський горіх ! Сирні паски довше зберігають свіжість ! Поряд з пасками на сметані ( наш сімейний рецепт), вони мої любимчики.

Відео рецепт 👇