Тістечко заварне кільце з сирним кремом

Як смачно зробити Тістечко заварне кільце з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Заварні колечка з сирним кремом дуже ніжний десерт з дитинства. Я взагалі обожнюю тістечка із заварного тіста, якщо ви теж, тоді обов’язково спробуйте приготувати, близькі оцінять.

Інгредієнти

(11 шт):

Вода – 125 мл
Вершкове масло – 50 г
Борошно – 70 р
Цукор – 1 год л
Сіль – 1/3 год л
Яйця (C0) – 2-2,5 шт

Сирний крем:
Сир 9% – 180 р
Цукрова пудра – 70 г
Ванільний цукор – 1 год л
Вершкове масло 82% – 95 г

Тістечко заварне кільце з сирним кремом покроковий рецепт

1. виливаємо В каструлю воду, додаємо сіль, цукор і вершкове масло. Доводимо суміш до кипіння. Як тільки закипіло швидко додаємо просіяне борошно і починаємо добре перемішувати. Проварюємо ще 2 хвилини. Тісто перекладаємо в ємність і даємо йому трохи охолонути. ⠀ Потім додаємо яйця по одному і добре перемешиваем.

2. Якщо двох яєць недостатньо, тоді збовтайте вилочкою третє яйце і додавайте по частинах. Тісто повинне вийти еластичним, важко спадати з ложки. У мене пішло 2,5 яйця категорії С0. ⠀

3. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок з насадкою відкрита зірка (у мене насадка 6В) і відсаджуємо кільця, я намалювала кола на пергаменті (обвела склянку), щоб кола були рівними. У процесі випічки кільця збільшаться в об’ємі. ⠀ Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Під час випічки дверцята духовки не відкривати! Інакше кільця опадут.

4. Готові кільця знімаємо з пергаменту і даємо охолонути. Приготуємо крем. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукровою пудрою і ванільним цукром до побіління маси. Сир перетираємо через сито або подрібнюємо заглибним блендером. Додаємо до вершкової маси сир по частинах і кожен раз добре взбиваем.

5. Перекладаємо в кондитерський мішок. Кільце розрізаємо ножем уздовж, наповнюємо всередині кремом і закриваємо другою половинкою. Прибираємо в холодильник на годину в щільно закритий контейнер. Кільця з сирним кремом готові!

Відео рецепт 👇