Фісташковий ганаш для макаронів на білому шоколаді

Як смачно зробити Фісташковий ганаш для макаронів на білому шоколаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Давно в планах був фісташковий ганаш. Вирішила почати з класики, але обов’язково спробую приготувати в майбутньому і варіант зі збиванням. Ганаш, який стабілізується всього за 2-3 години

Інгредієнти

білий Шоколад (какао масло від 32%) – 150 гр
Вершки (33-35%) – 130 гр
Фісташкова паста – 45 гр
Масло вершкове – 10 гр.

Фісташковий ганаш для макаронів на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до кипіння, кип’ятити не треба. Вилити гарячі вершки на шоколад з фісташкою пастою. Настояти 1 хвилину і пробити блендером.

2. Додати вершкове маслпро кімнатної температури і ще раз пробити блендером до однорідної емульсії. Перелити в плоский контейнер або глибоку тарілку, як це роблю я.
3. Накрити плівкою вконтакт і прибрати на стабілізацію в холодильник на 2-3 години. Ганаш готовий. P. S. Якщо ганаш перетримали в холодильнику, і він став менш пластичний – збийте його міксером на низькій швидкості 10-15 секунд