Як зробити смачний гарбузовий чізкейк з апельсином і меренгою рецепт простий 🎃🍊 Максимально гарбузовий , максимально яскравий за смаком і поєднанням . Апельсин ідеально підкреслює солодкість гарбуза , а меренга додає ще більшу ніжність. Готувати всім , хто небайдужий до гарбузі 💯
Інгредієнти
На форму 18 см
Основа:
2 жовтки
120 грам вершкового масла
220 грам борошна
1 Ст ложка цукру , 1 чайна солі
Гарбузово-апельсиновий чізкейк:
200 грам сирного сиру
320 грам гарбузового пюре (дуже важливо – беремо м’ясисту , не водянисту гарбуз і запікаємо)
2 жовтки
80 грам цукру
1 столова ложка крохмалю
Сік і цедра 1 апельсина
Меренга:
4 білка
70 грам цукру
1 столова ложка крохмалю
Щіпка солі та лимонної кислоти
Гарбузовий чізкейк з апельсином і меренгою покроковий рецепт
1. Основа:
Борошно перетираємо з маслом , цукром і сіллю , додаємо жовтки і замішуємо досить розсипчасте тісто. Викладаємо у форму і добре утрамбовываем.
Борошно перетираємо з маслом , цукром і сіллю , додаємо жовтки і замішуємо досить розсипчасте тісто. Викладаємо у форму і добре утрамбовываем.
2. Гарбузово-апельсиновий чізкейк:.
Всі інгредієнти пробиваємо разом блендером до однорідності, крохмаль вводимо і промешиваем в кінці. Виливаємо на тісто і випікаємо 35-40 хвилин при температурі 165 градусов.
Всі інгредієнти пробиваємо разом блендером до однорідності, крохмаль вводимо і промешиваем в кінці. Виливаємо на тісто і випікаємо 35-40 хвилин при температурі 165 градусов.
3. Меренга:
Білки збиваємо з цукром, сіллю і лимонною кислотою вже коли чізкейк випікся. Збиваємо до щільних пік і в кінці вмішуємо крохмаль. Викладаємо зверху і випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусов.
Білки збиваємо з цукром, сіллю і лимонною кислотою вже коли чізкейк випікся. Збиваємо до щільних пік і в кінці вмішуємо крохмаль. Викладаємо зверху і випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусов.
4. Даємо охолонути або подаємо гарячим , в обох варіантах дуже вкусно.
Відео рецепт 👇