Шоколадне печиво

Як зробити Шоколадне печиво рецепт простий.

Інгредієнти

✅Злив масло-200 г
✅Борошно-300 г
✅Цукор -110 р
✅Яйця-2 шт.
✅Сода-2 р
✅Розпушувач-5 р
✅Сіль-Щіпка
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Молочний шоколад-250 г

Шоколадне печиво покроковий рецепт

1. Борошно запекти в розігрітій до 190*С духовці ,15 хв. У мисці з’єднати м’яке кімнатної температури злив масло(обов’язково м’яке) і цукор. Додати яйця по одному.

2. Далі просіяти всі сухі інгредієнти. В кінці додати шоколад і з’єднати. Якщо ви бачите що тісто дуже м’яке то можна відправити в холодильник на 20-25 мин.

3. Випікати в розігрітій до 190*С духовці,12 хв. ДАТИ ОХОЛОНУТИ на деку, ГАРЯЧИМИ ЇХ ЧІПАТИ не МОЖНА, так як вони ломаются.

Відео рецепт 👇