Чізкейк снікерс з сиром, бісквітом, арахісом і шоколадом

Чізкейк снікерс з сиром, бісквітом, арахісом і шоколадом простий рецепт домашній. Багато запитували в мене з приводу цього рецепту , і я вирішила приготувати ! Сказати що вийшло смачно – це нічого не сказати! Він просто божественний 🤤 ,а який він смачний і легкий у приготуванні 🤪. Казка забезпечена для всіх 😉, швидше пробувати 😍

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 114/10/3.9/10.2

Потрібно для бісквіта:
1 иичко
Кефір 1%- 130 мл
Фруктове пюре Фруто няня – 100 мл
Рисове борошно – 50 гр
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр
Кероб – 5 гр ( можна какао)
Сода – 2 гр
Підсолоджувач

Для суфле:
Сир 0%- 400 гр
Молоко 1.8%- 130 мл
Арахісова паста – 20 гр
Арахіс смажений – 15 гр
Желатин – 10 гр + 70 мл води
Ванілін – 1 гр
Підсолоджувач

Глазур:
Шоколад б/с – 25 гр( у мене перемога 36%)
Молоко 1.8%- 10 мл

Чізкейк снікерс з сиром, бісквітом, арахісом і шоколадом покроковий рецепт

1. Бісквіт. У кефір додаємо соду, перемішуємо і відставляти на 5 хвилин. Змішуємо всі інгредієнти ретельно. Випікаємо два коржі (по 180 гр) в розігрітій духовці до 180 гр за 15 хвилин. Форма у мене силіконова 17 див. ⠀

2. Суфле. Желатин заливаємо водою. Сир з молоком, підсолоджувачем (кладіть більше ніж зазвичай , т. до желатин частина солодощі забере ) і ваніліном пробиваємо блендером до однорідної массы.

3. Желатин відправляємо в мікрохвильову піч і короткими імпульсами розчиняємо. Додаємо желатин і арахісову пасту в сирну суміш і збиваємо 5 хвилин, поки суфле не збільшиться в об’ємі. Додаємо подрібнений арахіс і перемешиваем.

4. Збираємо. Я збирала в рознімної кільці. Усередині кільця прокласти ацетатную плівку /файл. Кладемо перший корж ~ 1/2 суфле і відправляємо в морозилку, щоб суфле трохи взялося на 10 мин.

5. Дістаємо, кладемо другий корж ~ друга половина суфле. Відправляємо в холодильник на ніч. ⠀ Вранці розтоплюємо шоколад з молоком в мікрохвильовці короткими імпульсами і прикрашаємо глазурью.