Тарт шоколадно мятний пиріг з желе

Мене надихнув “Прозорий лимонний пиріг” Томеи, і на цей раз це був шоколадно-м’ятний пиріг. Занурений в смарагдово-зелене м’ятна желе, ганаш нагадує кораловий риф. Ганаш коралового рифу є такою функцією желе. Тарт шоколадно м’ятний пиріг з желе рецепт.

Інгредієнти

– Тарт (20 см тарт)
Несолоне масло: 75g
Цукрова пудра: 48г
Повний яйце: 36 р
A – Борошно для торта: 125г
A – Порошок какао: 16 гр.

– Ганаш
Солодкий шоколад 56%: 125g
42% Важкий крем: 50 р
1. Поріж шоколад.
2. зварити крем і емульгувати його з шоколадом.

– Шоколадне м’ятна желе
А – Мохіто М’ятний сироп: 65 гр.
А – Сироп Блакитного Кюрасао: 15 гр.
A – Зелений м’ятний сироп: 10 гр.
А – Вода: 480 мл
Б – Агар: 20 р
B – Цукор-пісок: 30 м

Тарт шоколадно м’ятний пиріг з желе покроковий рецепт

1. На цей раз я приготувала незвичайний шоколадно-м’ятний пиріг. Спочатку приготуйте пиріг. Збити вершкове масло і всипати цукрову пудру. Просійте разом борошно і какао-порошок. Збити 1 яйце. Збийте віночком на гарячій водяній бані з температурою близько 55 градусів за Цельсієм. Змішайте 36 м приблизно за 3 порції. Додайте просіяне борошно приблизно двома порціями. Наприкінці повинно залишитися трохи пудри. Загорніть в поліетиленову плівку і охолодіть в холодильнику. Верстат промити борошном і розім’яти тісто. Розтягніть його до товщини 3 мм Тісто розтягнути і охолодити в холодильнику близько 30 минут.

2. Змастіть 20-сантиметрову форму для торта несолоним маслом і дайте охолонути. Також щільно притисніть боку. Зробіть дірочки в тесті виделкою. Знову прибрати в холодильник на 30 хвилин. Покладіть камені для випічки на деко або іншу поверхню. Після запікання змастіть пиріг яєчним жовтком. Зменшіть температуру і знову запікайте. Шоколад нарізати. Закзак, закзак, закзак, закзак … Ви можете розігріти збиті вершки в мікрохвильовці разом з шоколадом. Якщо крем закипів, зупиніться на півдорозі. Накласти на тарт тонким шаром. Це дозволить йому охолонути і затвердеть.

3. Покладіть залишився ганаш в пакет для віджиму. Охолодіть в холодильнику, щоб він трохи розслабився, і відіжміть. Як можна менше і менше. Це було натхненне кораловим рифом. Він служить для запобігання ковзання желе. Це дозволить йому охолонути і затвердіти. Змішайте агар і цукровий пісок. Фарбування виконано кольором сиропу МОНІН. Однак це не викликає такого заспокійливого і прохолодного відчуття. Для відчуття прохолоди вам знадобляться інші інгредієнти, наприклад, есенція м’яти перцевої. Нагрійте агар, ретельно його растопив.

4. Дайте температурі охолонути. Встановіть температуру приблизно на 35 ° C. Дійте негайно, коли желе затвердіє, коли температура впаде нижче 35 градусів за Цельсієм. Охолодіть в холодильнику кілька годин, щоб воно застигло. Закінчений! Просто зроби це. Додаємо какао, Посипаємо. Посипати посипати посипати посипати посипати ,,, Посипати какао! Приємного апетиту! Пиріг виходить хрустким і вкусным.