Мигдальний кекс

Готуємо Мигдальний кекс рецепт простий в духовці. Ну що, дорогі мої, вийшли на фінішну пряму. Зовсім небагато залишилося до самого чудесного часу в році. Хочеться свята, чарівництва і білого пухнастого снігу. ⠀ Коли плануєте наряджати ялинку? У мене вже готова. Цього року новорічні зйомки повним ходом, довелося ставити ялинку. Зате настрій такий святковий відразу. ⠀ Зрештою, настрій ми самі створюємо.
Обов’язково наряджайте раніше. Це сильно допомагає )). ⠀ Я підготувала вам шикарний рецепт. мигдалевого кексу. Зберігайте. Він швидко випікається і замішується все в одній мисці. Дуже горіховий, дуже м’який і смачний. З пониженим вмістом глютену. Якщо замість полбяной борошна додати борошно зеленої гречки, буде варіант #безглютена, теж дуже смачний. ⠀

Інгредієнти

мигдаль – 150 г
яйце – 4 шт
кокосова стружка – 30 г
рисове борошно – 60 г
будь молоко – 150 г
мед/ сироп цикорію, кленовий – 40 р
цукор/эритрит – 60 г
полбяна борошно (можна звичайну) – 50 г
розпушувач – 1,5 год л
сіль – щіпка
ванільний екстракт – 2 год л

Мигдальний кекс покроковий рецепт

1. У великій мисці змішайте яйце, молоко, мед. Мигдаль дрібно подрібніть в чаші блендера.
2. Додати до яєчної суміші всі залишилися інгредієнти: борошно, мелений мигдаль, кокосову стружку, розпушувач, сіль, ванільний экстракт.
3. Перекладіть кекс у форму для випічки і випікайте близько 35-40 хвилин при 180 градусах.