Торт Кіндер молочний шоколадний скибочка

найсмачніший торт і так, я не жартую. Торт Кіндер молочний скибочку шоколадний простий рецепт. Спробуйте один раз і ви закохаєтесь в нього а домашні будуть верещати від захвату і дякувати вас 😁(можете сказати, що ви самі його придумали, тоді похвали отримаєте ще більше, я часто так роблю😁🙈).

Інгредієнти

Яйця-6 шт
Цукор-200 гр
Розпушувач-1 пач
Какао-60 гр
Борошно-200 гр
Гаряче молоко-100 гр
Під масло-60 гр

Рецепт крему:
Вершки 35%-330 гр
Слив Сир-230 гр
Сах пудра 80 гр
Ванілін -8 гр
Кіндер молочний скибочка-5/6 шт

Глазур:
Гаряче молоко-60 мл
Шоколад молочний -300 гр

Торт Кіндер молочний скибочку шоколадний покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збити до пишної білої маси. Борошно, розпушувач і какао перемішати і в кілька прийомів додати в збиті яйця З’єднати гаряче молоко з під маслом, додати 3 ст л яєчної маси, перемішати. Влити в загальну масу ,перемішати. Влити в форму і випікати при 170* від 40 до 50 хв. Можна часто відкривати і проверять.

2. Рецепт крему:
Вершки, слив сир, Сах пудру і ванілін збити до кремоподібного стану (не перевзбейте). Додати молочний скибочку, можна додати менше або більше, орієнтуйтеся на свій смак, збити всі разом, не довго, що б не перебити крем.

3. Глазур:
Якщо вийшло рідко додати шоколад, якщо густий то ще молоко.

4. Обов’язково дайте тортику постояти в холодильнику ніч і тоді торт вийде нереально смачний і пропитанный.

Відео рецепт 👇