
З Гриби з безе Мухомори простий рецепт.
Інгредієнти
білок -100 гр
цукрова пудра-160 гр
шоколад білий-30 г
барвник харчової за бажанням
Гриби з безе Мухомори покроковий рецепт
1. Білки відокремити від жовтків. Збиваємо білки на середній швидкості і поступово додаємо цукрову пудру. Потім починаємо збивати на максимальній швидкості. Збиваємо 12-15 хвилин, до міцних пиков.
2. Частина меренги фарбуємо у червоний колір. За допомогою кондитерського мішка відсаджуємо безе на деко(краще використовувати килимок для випічки або пергамент).
3. Формуємо «ніжки» і «шляпки» для майбутніх грибочків. Сушимо в духовці 60-80 хвилин при температурі 70-80 градусів.(Якщо духовка газова, то сушимо з відчиненими дверцятами)
4. Готовим капелюшків і ніжкам даємо охолонути, потім вирізаємо в капелюшку невелике поглиблення, змащуємо розтопленим шоколадом і вставляємо ніжку. Даємо шоколаду застигнути і готово.
Відео рецепт 👇