Торт Наполеон з готового листкового тіста з кремом із згущеного молока

Можете зробити більше👌🏻 Чому кубики? Так реально легше робити і є ))) Торт Наполеон з готового листкового тіста з кремом із згущеного молока простий рецепт.

Інгредієнти

400 грам листкового бездорожжевого тесту
200 грам вершкового масла 82%
270 грам згущеного молока
100 грам вершків 33%

Торт Наполеон з готового листкового тіста з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Тісто нарізати кубиком, випікати при 200* 25 хвилин (тісто рекомендую «цезар» воно дуже смачне!). Дати охолонути, розділити на шари і на крихту як показано на відео. Холодні вершки 33% збити до повітряної маси – прибрати в сторону. Масло і згущене молоко дістати заздалегідь, щоб все було кімнатної температури 👌🏻це важливо!

2. Збиваємо тепле масло, додаючи згущене молоко, як всі об’єднали – додаємо збиті вершки, так крем стане ще легшим )) все робимо швидко👌🏻 щоб не «перебити» крем 🙌🏻

3. Збираємо торт – листкові квадратики змішуємо з кремом, для прикраси посипаємо листкової крихтою, прибираємо в холодильник на 3-4 години. ⠀ Дуже смачний тортик готовий 👌🏻 Смак дитинства ❤️ ⠀ Часта проблема: якщо у вас крем розшарувався або «перебился» не поспішайте викидати) крем можна реанімувати на водяній бані 👌🏻

Відео рецепт 👇