Мигдальний торт з кремом

Як зробити смачний Мигдальний торт з кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Для коржів :
Білок 4 великих яєць
Мигдальна борошно або обсмажений і перемелений мигдаль 140 гр
Цукор в білок 50 Гр
Пудра цукрова у мигдаль 50 гр

Для крему:
Масло кімнатної температури 150 гр. жирність масла 82.5%
Жовтки 4 шт
Ваніль
Щіпка солі
Цукор 50 гр
Білий шоколад 50 гр.
Вершки 20% – 100 грам

Мигдальний торт з кремом покроковий рецепт

1. Збити білок з цукром до щільних пік, через сито всипати в 2 прийоми мигдалеву борошно змішане з пудрою. Обережно і не довго перемішати лопаткою. Я розділила на 3 частини в форму 16 см в діаметрі. Випікати на пергаменті або на тефлоновом килимку 20-25 хвилин до світло рум’яного кольору. Остудить.
2. Для крему: Вершки, цукор , ванілін і сіль змішати, трохи підігріти, влити жовтки . Уварювати на маленькому вогні до загусання. Не кип’ятити! Постійно помішуючи, у мене пішло на це приблизно 8-9 хвилин. Додати білий шоколад, перемішати. Повністю остудити. Вершкове масло збити до білого, ввести частинами заварную основу, добре взбить.
3. Прошарувати торт кремом, посипати обсмаженою, меленим мигдалем або пелюстками. Прибрати в холодильник мінімум на 6 годин. Рекомендую, перед вживанням торта, залишити шматочок на 10-15 хвилин при кімнатній температурі 🤗

Відео рецепт 👇