Пиріг суфле з грецьким йогуртом в духовці

На цей раз я зроблю пиріг суфле з грецьким йогуртом в духовці рецепт простий. Він вимагає менше матеріалу і його легко зробити! Я використав грецький йогурт. Ви також можете приготувати звичайний йогурт.

Інгредієнти

Форма для торта 15 см (можна зробити так само 18 см)

Несолодкий йогурт 300г
3 яєчних жовтка
Борошно 54 г (6 ст. Л.)
3 яєчних білка
84 г цукру (7 ст. Л.)

*Якщо необхідно
1 столова ложка лимонного соку
ваніль

Пиріг суфле з грецьким йогуртом в духовці покроковий рецепт

1. Якщо вам подобається лимонний сік, додайте його. Ви можете обійтися без нього. Якщо ви додали лимонний сік, додайте 1 столову ложку цукру. Зберігайте всі матеріали при кімнатній температурі. Я використовую форму для торта 15 см, але я можу зробити 18 см при тій же температурі і часу. Я роблю безе. Не збивайте безе, поки воно не затвердеет.

2. Якщо бульбашок буде занадто багато, пиріг розбухне і потріскається. Рекомендую додати ваніль, тому що запах яєць сильний. Якщо у вас велика духовка, запікайте посередині. Через 30 хвилин переверніть торт. Якщо пиріг не підрум’янився після 60 хвилин випікання, випікайте кілька хвилин при температурі 180 ° C.

3. Після остигання приблизно 10 хвилин можна виймати корж. Це дуже пухнастий і м’який торт. Це смачний низькокалорійний торт! Спасибі, що додивилися до кінця!