Домашні шоколадні цукерки Ferrero Rocher

З шоколадні цукерки Ferrero Rocher простий рецепт будинку.

Інгредієнти

🍬 На 12-14 цукерочок в залежності від розміру:

ОСНОВА:
110 г фундука
60 г горіхової пасти
2 ст. л. какао-порошку
1 1/2 ч. л. ванільного екстракту
1 ст. л. розтопленого кокосового масла
2 ст. л. кленового або іншого сиропу
Щіпка морської солі

🍫 ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР:
75 г чорного шоколаду
1 ч. л. кокосового масла
2-3 ст. л. рубленого фундука

Домашні шоколадні цукерки Ferrero Rocher покроковий рецепт

1. Відкладіть 12-14 горіхів для центру кожної цукерки. Інші горішки для основи відправте в блендер і подрібніть до шматочків, але не до борошна. Додайте всі інші інгредієнти для основи і знову змішайте. Суміш повинна триматися разом і бути злегка липкой.
2. Чайною ложкою набирайте суміш і формуйте руками кулька, поклавши всередину цілий горішок. Для глазурі: Розтопіть шоколад і кокосове масло на водяній бані, добре перемішуючи. Додайте нарізаний фундук в шоколад і знову перемешайте.
3. Занурте кожен кульку Ferrero Rocher в шоколад, щоб покрити його з усіх сторін. Зробіть це з усіма рештою кульками, а потім покладіть їх назад на тарелку.
4. Поставте тарілку в холодильник, поки кульки не стануть твердими (близько 30 хвилин). Або в морозилку на 15 хвилин. ⠀ Зберігаєте залишки в холодильнику до 2 тижнів або в морозильній камері до 4 месяцев.