Домашній Сан Себастьян басків чізкейк іспанська

Домашній Сан Себастьян басків чізкейк іспанська простий рецепт. Цей десерт я зустрічаю останнім часом ледь не в кожній кав’ярні… І коли я його спробувала, стало зрозуміло чому. Це так смачно! Відмінність баскського чізкейку, від класичного Нью-Йорка в тому, що він запікається при дуже високих температурах і недовго. Завдяки цьому, чізкейк покривається дуже смачною карамелізованою скоринкою, а начинка виходить більш ніжною і з карамельними присмаком👌 А якщо додати в основу мелену ваніль – це просто відвал всього.

Інгредієнти

Сирний сир 430 р
Яйця 3 шт
Цукрова пудра-120 г
Мелена ваніль 1/2 ч. л.
Борошно 20 р
Вершки 33% 270 г

Домашній Сан Себастьян басків чізкейк іспанська покроковий рецепт

1. Сир, яйця, цукрову пудру змішайте в міксері насадкою “весло”. Додайте ваніль і борошно. Поступово вливайте вершки, уникаючи появи грудочок. Перемішайте все до однородности.
2. Вилийте суміш у високе кільце, проложенное фольгою та пергаментом для випічки. Запікайте при 240°С 35 хвилин або до золотистої середини. Нехай чорна скоринка вас не лякає, це обов’язкове условие.
3. Серединка у баскського чізкейку повинна залишитися нестійкою і при струшуванні тремтіти як желе. Дайте повністю охолонути, не виймаючи з формы.

4. Помістіть в холодильник на ніч. Можна подавати просто так, можна з яким-небудь ягідним соусом.