Заварний крем Пастичера

Я вам обіцяла рецепт тортика «миллефолье» або «мільфей» на французький лад (він же Наполеон). Але для цього спочатку нам треба згадати рецепт заварного крему «пастиччера», який вам знадобиться для численних десертів! Як приготувати дуже смачний Заварний крем Пастичера рецепт простий.

Інгредієнти

• 6 жовтків
• 500мл молока
• 40гр кукурудзяного крохмалю
• насіння стручки ванілі, екстракт ванілі або пакетик ваніліну/ванільного цукру
• 150г цукру

Заварний крем Пастичера покроковий рецепт

1. Поставити молоко з ваніллю на вогонь. Довести до кипіння і відразу ж вимкнути. У глибокій мисці змішати віночком крохмаль з цукром. Додати жовтки і перемешать.
2. Повільно вливати гаряче молоко до жовтків, заважаючи при цьому. Перелити все назад в каструлю і на невеликому вогні довести до консистенції крему, постійно заважаючи венчиком.
3. Накрити харчовою плівкою в контакт і залишити остигати. Потім прибрати охолоджуватися холодильник.