Чізкейк Вишня Ваніль

Як смачно зробити Чізкейк Вишня Ваніль простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шикарне поєднання, яке неможливо ігнорувати. Зберігайте, щоб був завжди під рукою 🥰

Інгредієнти

Діаметр 16 см

Пісочна основа:
75 гр печива
12 гр вершкового масла
⠀⠀⠀
Сирна основа (всі інгредієнти кімнатної температури, крім вишні):
450 гр сирного сиру
125 гр цукру А
80 гр яєць
112 гр вершків 33%
8 гр ванільною пасти/цукру з натуральною ваніллю
20 гр кукурудзяного крохмалю
12 гр лимонного соку
щіпка солі
82 гр вишні
15 гр цукру Б

Чізкейк Вишня Ваніль покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднуємо вишню (у мене заморожена) з цукром Б. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння на середньому-високому вогні і кип’ятимо ще 3 хвилини, щоб випарувалася зайва волога. Перекладаємо в окрему ємність і поки прибираємо в сторону.

2. Печиво подрібнюємо в крихту і з’єднуємо з розтопленим маслом. Рівномірно розподіляємо крихту по дну форми і прибираємо основу в холодильник. Цукор перемішуємо з крохмалем, додаємо до сиру і перетираємо лопаткою, на цьому етапі додаємо ванільну пасту/сахар.

3. Потім додаємо яйця, перемішуємо і додаємо сіль, лимонний сік і вершки. Половину маси перекладаємо у форму, а в решту додаємо вишню, добре перемішуємо лопаткою, викладаємо зверху і акуратно распределяем.

4. На нижній рівень духовки ставимо форму з окропом, а чізкейк випікаємо на середньому рівні в розігрітій до 120 ° с духовці 1 годину 45 хвилин. Центр готового чізкейк повинен трохи тремтіти, а краї бути неподвижными.

5. Залишаємо чізкейк в вимкненій духовці з відчиненими дверцятами на годину, потім залишаємо при кімнатній температурі години на 1,5 і далі відправляємо в холодильник мінімум на 6-8 годин. Чізкейк дістаємо з форми і подаем.

Відео рецепт 👇