Ванільно Кокосовий домашній зефір

Як зробити Ванільно Кокосовий зефір домашній простий рецепт.

Інгредієнти

1) Підготувати кокосову стружку

2) В діжу міксера:
Яблучне пюре -100г
Цукор -90г
Ванільний цукор Dr.Oetker-10г
Білок -40г
Лимонна кислота -щіпка

3) В сотейник:
Вода -120г
Агар агар -7г (900)
Цукор -200г
Інвертний сироп -25г

Ванільно Кокосовий зефір домашній покроковий рецепт

1. В чаші міксера з’єднуємо білок, цукор+ ванільний, пюре і лимонну кислоту починаємо збивати на середній швидкості. У сотейнику: Агар і воду змішуємо ставимо на плиту і доводимо до гелеподібного стану (повинен закипіти), всипаємо цукор і додаємо інвертний сироп варимо на вогні трохи більше среднего.
2. Після закипання сиропу збільшуємо швидкість міксера до максимальної. До моменту готовності сиропу білки з пюре повинні побіліти і збільшиться в розмірі (збиваємо до міцних піків). Варимо Сироп до 110 градусів( до карамельної павутинки). На максимальній швидкості міксера влити сироп по краю чаші тонкою цівкою у збиту масу не зачіпаючи венчик.
3. До утворення печер. Перекладаємо масу одночасно пересипаючи кокосовою стружкою ШАРАМИ в мішок з насадкою відкрита зірка і відсаджуємо завитки ❤️👌. Час дозрівання від 10 до 24 годин. Термін зберігання без інвертного сиропу 3-7 днів, якщо з сиропом до 2х недель.