Домашній торт Казка

Домашній торт Казка держстандарту СРСР від палича простий рецепт.

Інгредієнти

4 яйця
1,5 ст цукру
3 ст/л мед
1 ст/л соди
2 ст/л оцет (6%)
3 ст/л молока
4 ст/л какао
100 р слив.масло
2,5-3 ст борошна (+|-)

Крем

2 яйця
1 ст цукру
3 ст/л крохмалю
Ванілін
100 г сирний сир (або 200 г м’яке вершкове масло)
500 мл молока

Глазур

3 ст/л какао
3 ст/л цукру
7-8 ст /л води
10 г слив.олія

Домашній торт Казка покроковий рецепт

1. Всі зазначені інгредієнти, крім борошна, змішаємо і викладемо на вогонь. ✅перемішати до однорідності, на повільному вогні, коли маса піниться, залишайте ще хвилин 3-4 і прибирайте 👌. ✅додаємо борошно, не відразу, поступово перемішаємо, виходить злегка липке тісто, по консистенції показала, як выглядит.

2. Розділимо на 4 частини і робимо кульки. ✅випікаємо при 190 градусів стрічці. ✅заздалегідь приготуємо крем: яйця, цукор, крохмаль змішуємо, додаємо молоко (кипляче) і швидко перемішати. ✅варимо на повільному вогні до загусання 👌 ✅як тільки заварний крем охолоне, додаємо сирний сир і збиваємо міксером (можна додати м’яке вершкове масло).

3. Для глазурі: какао і цукор добре перемішаємо, приблизно 3-4 хвилина. Потім додаємо воду, продовжуємо перемішати до однорідності. ✅кладемо на вогонь і варимо 1-2 хвилин, додаємо вершкове масло, перемішати до розчинення масло і готовий смачний глазур. ✅збираємо тортик, як показала на видео.

Відео рецепт 👇