Шоколадний крем-Чіз на вершках і сирним сиром

Як зробити Шоколадний крем-Чіз на вершках і сирним сиром простий рецепт. Нехай цей день буде добрим, веселим і вдалим у нескінченній низці ваших щасливих днів. Сьогодні, дівчатка мої рецепт дуже смачного шоколадного крем-чизай. Цей крем підійде для вирівнювання тортів, прикраса капкейків і тортів, десертів в стаканчиках. Готуватися легко і просто ❤️

Інгредієнти

470 гр сирного сиру
240 гр вершків 33%-35%
80 гр цукру
150 гр темного шоколаду

Шоколадний крем-Чіз на вершках і сирним сиром покроковий рецепт

1. Сирний сир і вершки повинні бути холодними. У сирний сир додаємо вершки, цукор і збиваємо 1 минуту.

2. Темний шоколад розтоплюємо імпульсами в мікрохвильовці або на водяній бані. Додаємо 2 стіл. л крему, перемішуємо. Це робиться для того, щоб шоколад не згорнувся. І після додаємо шоколад в основний крем і перемішуємо міксером 1 минуту.

3. Крем готовий. Його можна покласти в холодильник на 30 хвилин і він стане більш щільним і стабілізується і з ним. Буде простіше работать.

Відео рецепт 👇