Збитий кавовий ганаш на білому шоколаді для торта

Як зробити Збитий кавовий ганаш на білому шоколаді для торта простий рецепт. З приголомшливою текстурою і смаком, відмінно тримає форму, ідеально підходить для начинки і покриття!

Інгредієнти

250 гр вершків 33%
40 гр зернової кави
3 гр желатин (220бл) +18 гр води
270 гр білий шоколад 29%

Збитий кавовий ганаш на білому шоколаді для торта покроковий рецепт

1. Вершки нагріти з кавою і настояти 15-20 хвилин. Желатин попередньо замочити в холодній воде.
2. Процідити вершки, повторно нагрівати, розпустити в них попередньо замочений желатин. Вилити суміш на шоколад і пробити блендером.

3. Накрити плівкою в контакт і стабілізувати в холодильнику 6-8 годин. Акуратно збити миксером.

4. Для ароматизації можна використовувати чай, кава, лаванда, жасмин, цедру і т. д. Не рекомендую заморожувати. Вершки більше 33% я не использую.

Відео рецепт 👇