Класичний бісквіт для бенто тортів

Як смачно зробити Класичний бісквіт для бенто тортів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Один з моїх улюблених рецептів бісквіта, який готується з декількох інгредієнтів і завжди виходить пишним, м’яким, легким і смачним.
Отже, в даному рецепті підйом бісквіта у нас відбувається за рахунок механічної айрации. Тому дуже важливо добре і якісно збити яйця з цукром ( ні в якому разі не замінювати на цукрову пудру)!

Інгредієнти

ВАЖЛИВО! Всі інгредієнти кімнатної температури 18-22 градуси.

✅ Яйця 96 гр.
✅ Борошно 40 гр.
✅ Цукор 57
✅ Кукурудзяний крохмаль 6 гр.
✅ Сіль щіпка
✅ Ваніль 1-2 гр.

Класичний бісквіт для бенто тортів покроковий рецепт

1. Яйця перекладаємо в діжу міксера і починаємо збивати на найменшій швидкості. Нам потрібно, щоб на поверхні з’явилися бульбашки. Далі ми збільшуємо швидкість і частинами починаємо всипати цукор яйця. Маса поступово світлішати і збільшуватися в об’ємі. Збивати потрібно тільки на низької або середньої швидкості. 10-15-20 минут.
2. Як тільки яєчна маса збільшилася в обсязі і стала щільною, її поверхню в дрібних однакового розміру бульбашках ми зупиняємося. Відразу ж вводимо ваніль екстракт, ваніль, в. д. ✨ Далі в кілька етапів вводимо сухі, заздалегідь просіяні інгредієнти ( сіль, борошно, крохмаль ) Обережно вимішуємо тісто силіконової лопаткою так, щоб яєчна маса не опала.
3. Перевіряємо, щоб ніде не було кишень з сухими інгредієнтами. Перекладаємо в кондитерський кільце з фольгою і ставимо в духовку на 170-180 градусів. Час випікання залежить виключно від вашої духовки. Від 30-60 хв. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкой.
4. Як тільки бісквіт охолов, вирізаємо його з форми і прибираємо в харчову плівку і ставимо в холодильник. Для швидкого приготування можете розділити його на дві форми діаметром 10 см.