Домашнє печиво Земелах з корицею єврейське

НАШЕ УЛЮБЛЕНЕ ПЕЧИВО❤ ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ ПЕЧИВА. ТРАДИЦІЙНЕ Єврейське Печиво ЗЕМЕЛАХ з Корицею. ДО ЧАЮ. Дуже смачне печиво Земелах з цукровою ароматною хрусткою скоринкою. Як зробити Домашнє печиво Земелах з корицею єврейське рецепт простий.
Розсипчасте пісочне печиво готується дуже просто. Швидко і смачно до чаю. Печиво на швидку руку. Смак дитинства.

Інгредієнти

На ~28 штук (~ 480г):

– 1 яйце
– 100г вершкового масла
– 80г цукру
– 1 ст. л. сметани
~ 250г борошна
– 0,5 ч. л розпушувача
– цукор 30г + 1 ч. л кориці (для посипання)

Домашнє печиво Земелах з корицею єврейське покроковий рецепт

1. Цукор розтерти з розм’якшеним вершковим маслом. Додати яйце і сметану. Добре перемішати. Всипати трохи борошна і розпушувач і перемішати. Потім поступово всипати борошно замісити дуже м’яке тесто.
2. Загорнути у плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин. Потім тісто розкачати на пергаменті в прямокутний пласт товщиною 5-6 мм, Посипати цукром з корицей.
3. Розрізати на ромби і випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.