паска без цукру і без дріжджів

Пасхальний паска без цукру і без дріжджів простий рецепт. Без зайвих слів! Це однозначно мій найсмачніший рецепт, ще й без шкоди для фігури 🐣 ✔️Без дріжджів ✔️Без цукру ✔️10 гр білка.

Інгредієнти

• Яйце – 2 шт.
• Сир 2% – 180 гр.
• Молоко – 100 гр.
• Пшеничне борошно – 100 гр.
• Вівсяна борошно (або перемелені вівсяні пластівці) – 50 гр.
• Кокосове масло – 35 гр.
• Розпушувач – 1 ч. л.
• Підсолоджувач – за смаком
• Родзинки – 30 гр.
• Цукати – 50 гр.
• Цедра 1 апельсина

Глазур:
• Сухе знежирене молоко – 80 г
• Молоко – 60 гр.
• Підсолоджувач – за смаком

КБЖУ на 100 гр: 189/10.7/5.5/24.1

паска без цукру і без дріжджів покроковий рецепт

1. Родзинки і цукати заздалегідь замочуємо в окропі на 15 хвилин. Змішуємо яйця, сир, молоко і масло з допомогою блендера. Додаємо решту сухі інгредієнти, цедру апельсина і все добре перемешиваем.
2. Далі додаємо сухофрукти, зручніше перемішати трохи вологими руками. Викладаємо у форму для паски або в силіконову форму, як у мене. Ставимо в духовку на 40 хвилин при 180 гр.

3. Перевіряємо зубочисткою. Для глазурі змішати віночком молоко і сухе знежирене молоко з підсолоджувачем, щоб не було комочков.