Торт «Празький» домашній

Як смачно зробити Торт «Празький» домашній простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт «Празький», Дуже смачний і ніжний, тане в роті. Рецепт змінено, зроблений більш доступним способом у приготуванні!

Інгредієнти

Згущене молоко-1 банка
🌹Яйця-2 шт.
🌹Борошно-130 Гр
🌹Какао-30-40 гр
🌹Розпушувач-2 ч. лож

Діаметр форми 20 см

Крем:
🌹Молоко – 500 мл
🌹Злив. Масло-70 Г
🌹Яйця -2 шт
🌹Борошно – 5 ст. Лож з гіркою
🌹Какао – 4 ст . Лож з гіркою
🌹Цукор-200 гр.

Торт «Празький» домашній покроковий рецепт

1. згущене молоко збиваємо з яйцями, додаємо какао, борошно і розпушувач. Все перемішуємо. Випікаємо при температурі 170 градусів 30 хв. Готовність перевіряємо шпажкой.
2. Крем:
Яйця і борошно, ретельно перемішуємо і вливаємо туди молоко. Ставимо на середній вогонь, постійно помішуючи., варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, збиваємо з вершковим маслом, цукром, какао. Ставимо в холодильник на час.
3. Розрізаємо торт на 2 половинки, верхівку відрізаємо для крихти. Змащуємо корж, просочувати не потрібно корж він і так виходить досить м’яким і ніжним. Готуємо крихту (можна підсушити в духовці трохи і качалкою розім’яти )Можна в блендері подрібнити(як вам зручно) Обсипаємо наш тортик. Прикрашаємо за бажанням 💕Приємного апетиту !