ПП торт Мурашник з сиром

Як зробити смачний ПП торт Мурашник з сиром рецепт простий і швидкий. Обов’язково до приготування 😻👍! Дуже легкий, смачний і швидкий рецепт 🥰.

Інгредієнти

Вихід 390г. КБЖУ на 100г.: 233/12.3/5.5/33.3.

Інгредієнти для коржа:
– 1 яйце
– 100г 5% сиру
– 40г кукурудзяного борошна
– 50г рисового борошна
– 0,5 ч. л. розпушувача
– цукрозамінник.

Інгредієнти для крему:
– 30г сухого молока
– 250г 2.5% молока
– 5г какао
– цукрозамінник
– 25г кукурудзяного крохмалю
– 20г згущеного молока з какао

Для прикраси:
– 15г згущеного молока з какао.

ПП торт Мурашник з сиром покроковий рецепт

1. Приготувати корж: пробити блендером сир з яйцем, додати інші інгредієнти, замісити тісто, розкачати і запікати в розігрітій духовці 20 хвилин при 180′. Остудити, половину коржі розрізати на кубики, а другу подрібнити в крошку.

2. Приготувати крем. Сухе молоко обсмажити до золотистого кольору, якщо будуть грудочки, то пробити блендером. Змішати всі інгредієнти і варити до загустіння на середньому вогні постійно помішуючи венчиком.

3. Перекласти в тарілку. Накрити плівкою і охолодити. Зібрати торт – змішати корж з кремом, викласти на тарілку у формі мурашника і прикрасити згущеним молоком з какао. Відправити в холодильник на пару годин, а краще на ніч. Приємного апетиту!!!

Відео рецепт 👇