Чізкейк Полуниця Кокос

Чізкейк «Полунично-кокосова фантазія»💥 ⠀ Я навіть не очікувала, що вийде так смачно! Готуйте із задоволенням та діліться рецептом з подругами. Для приготування використовувала роз’ємну форму на 24 див. Можна використовувати на 22 см ⠀ ‼️Буду дуже вдячна за вашу оцінку цього рецепту і оформлення в коментарях 😘 Як зробити Чізкейк Полуниця Кокос рецепт простий.

Інгредієнти

Для основи:
🌱шоколадне печиво – 250 г
🌱вершкове масло – 100 г

Ягідний мус:
🔸полуниця – 850 р
🔸цукор – 100 г
🔸желатин – 20 г
🔸вода – 120 мл

Вершково-кокосовий шар:
🔸желатин – 15 г
🔸вода – 150 мл
🔸сир Маскарпоне – 500 г
🔸цукрова пудра – 130 р
🔸кокосове молоко – 250 мл

Чізкейк Полуниця Кокос покроковий рецепт

1. Спочатку приготувати ягідний мус, щоб він встиг охолонути. Желатин замочити у воді за рецептом! Залишити набухати. Час набухання дивіться на упаковці. Далі розтопити в мікрохвильовці імпульсами або на водяній бані. Заморожені ягоди промити, розморозити. Сік від них не зливати! Додати до них цукор. Довести до кипіння. Проварити 5 хвилин. Зняти з вогню і пробити заглибним блендером. Ягідне пюре трохи остудить.

2. Додати розтоплений желатин. Повністю остудити масу! ⠀ Печиво подрібнити, з’єднати з розтопленим вершковим маслом. Викласти на дно форми. Щільно утрамбувати. Прибрати в холодильник. ⠀ Желатин замочити у воді за рецептом! Залишити набухати. Час набухання дивіться на упаковке.

3. Далі розтопити в мікрохвильовці імпульсами або на водяній бані. В чаші з’єднати вершковий сир, цукрову пудру, кокосове молоко. Перемішати міксером, а краще пробити блендером до однорідності маси. Додати розтоплений желатин. Зібрати чизкейк.

4. На основу виливати почергово шари, кожного разу прибираючи в морозилку на 20-30 хвилин, щоб шар застиг. У холодильнику буде застигати в два рази довше! 1) основа. 2) 1/4 вершково-кокосового мусу. 3) 1/2 ягідний мус. 4) 3/4 вершково-кокосового мусу. 5) 1/2 ягідний мус. Прибираємо в холодильник до повного застигання, приблизно на 5 годин, а краще на ніч

Відео рецепт 👇