Пиріг з чорною смородиною та штрейзельной крихтою

Для затишного осіннього чаювання відмінно підійде такий пиріг. Як приготувати найсмачніший пиріг з чорною смородиною та штрейзельной крихтою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для тесту
Яйце 2 шт
Сл. масло 110 гр
Цукор 150 гр
Борошно 220 гр
Розпушувач 1 ч. л
Кориця 1/2 ч. л
Цедра 1/2 лимона
Заморожена чорна смородина
200-300 гр

Для штрейзельной крихти
Борошно 100гр
Цукор 50 гр
Слив. масло 70 гр

Пиріг з чорною смородиною та штрейзельной крихтою покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури добре збити міксером з цукром. По одному додати яйця, збити. Додати просіяне борошно, змішане з розпушувачем, корицю, цедру. Перемешать.
2. Для штрейзельной крихти перемішати всі інгредієнти. Дно рознімної форми діаметром 20 см застелити пергаментом. Викласти у форму тісто. На тісто викласти ягоди (залиште кілька штук).
3. Потім посипати крихту. Зверху на крихту залишки ягід. Випікати 40-45 хв. при 180 гр. Готовність перевірити зубочисткой.