Шоколадний торт з персиком з сирно сметанним кремом

Як смачно зробити Шоколадний торт з персиком з сирно сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Персиковий шоколадний торт 🎂 Всі інгредієнти дуже прості та доступні. Особливого досвіду для приготування цієї краси не потрібно! А смак-фантастика!

Інгредієнти

Для бісквіта:
2 ст цукру
2 ст з гіркою борошна
1ст молока
0.5 ст рослинного масла
2 яйця
1чл соди
1.5 чл розпушувача
1ст окропу
5ст л какао

Крем 🧁
3п сиру або 600гр
Сметана 400гр
Цукор за смаком
Желатин 8г
Вода

Шоколадний торт з персиком з сирно сметанним кремом покроковий рецепт

1. Для бісквіта: ВСІ ІНГРЕДІЄНТИ КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ! Просіяти борошно, какао і соду з розпушувачем. Змішати з цукром. В іншій мисці змішуємо яйця, молоко, масло. З’єднуємо всі разом за допомогою венчика.
2. Вийде туге шоколадне тісто. А тепер додаємо окріп і активно все перемішуємо до однорідної маси. Ставимо в духовку на 180* до сухої зубочистки. Коли охолоне розрізаємо на коржи.
3. Крем:
Желатин залили водою і залишили набухати. Сир перетерти через сито або пробити блендером. Сметану з сиром і цукром збити міксером. Желатин нагріти в мікрохвильовій печі трохи остудити і вилити в крем, ще раз збити. Готове ✅

4. А тепер персики 🍑 консервовані наріжемо. Водичку від персиків використовувати для просочення обов’язково! Збираємо торт Корж – просочення – крем -персики. Готовий торт ставимо в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ночь.