Мяке апельсинове печиво

Як смачно зробити М’яке апельсинове печиво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Мука -270 гр
Олія вершкове -100 гр
Цукор -100 гр
Сік апельсина 50 гр
Розпушувач 5 гр
Яйце 1 шт
Цедра 1 апельсина
Куркума для кольору – 1/2 чл

М’яке апельсинове печиво покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до посветления і легкості. Додати яйце, сік, цедру і збити міксером. Додати просіяне з розпушувачем і куркумою муку.
2. Замісити тісто – воно вийде еластичне, але не повинно липнути до рук. Покласти в пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Скачати кульки по 30 грам. Випікати печінка в розігрітій до 180С 13-15 хвилин до появи трещинок.

3. Дістати деко з духовки, остудити. Після того, як печиво залишилося – зняти Печиво готово! P. S. Печиво можна прикрасити цукровою пудрою або полити апельсинової глазур’ю, рецепт якої є в путівнику – розділ «глазур».

Відео рецепт 👇