Німецький яблучний пиріг Апфелькухен

Це не просто шарлотка, тут додається вершкове масло і трохи молока. За рахунок цього пиріг дуже ніжний, до того ж неможливо яблучний! 🍏 Як зробити Німецький яблучний пиріг Апфелькухен бабусин рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Масло вершкове 200 р
Цукор 150 г
Ваніль
Яйця 5 шт
Молоко 4 ст л
Борошно 380 р
Розпушувач 15 р
Яблука 1 кг

Німецька яблучний пиріг Апфелькухен покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло з цукром і ваніллю викласти в глибоку миску, додати ваніль, збити до однорідності. По одному додати в миску яйця, ретельно збиваючи після кожного яйця. Борошно попередньо просіяти з розпушувачем і вводити по черзі з молоком.
2. Яблука очистити (я шкірку не прибираю), нарізати кубиками (я люблю великими). Акуратно змішати яблука і тісто. Викласти у форму 24-26 см, змащену маслом і присипану мукой.

3. Випікати 50-60 хвилин до сухої шпажки. При бажанні присипати цукровою пудрой.