Чізкейк-сендвіч з рікоттою

Як зробити Чізкейк-сендвіч з рікоттою рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам
294,2/30,3/11,8/16,7

Інгредієнти:
• печиво (ісп. gullon без цукру)
• 400 р. рікотти
• 150 р. йогурту
• 2 яйця
• цукрозамінник (ісп. 50 р. эритритола)
• 30 р. крохмалю

Чізкейк-сендвіч з рікоттою покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти крім печива додати в ємність і добре перемішати. Форму для випікання змастити олією, на дно форми викласти печиво. ⠀ ❕ Використовувала форму 21х15х6. ⠀

2. Потім рівномірно розподілити масу для чізкейку по всій формі, трохи потрясти, для того, щоб суміш повністю заповнила всю форму, зверху викласти печиво. ⠀

3. Поставити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 30-40 хвилин і не більше! ⠀ Чізкейк дати охолонути до кімнатної температури і прибрати в холодильник на 4-5 годин. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇