Пиріг з нектаринами і сиром з глазурю

Готуємо Пиріг з нектаринами і сиром з глазур’ю рецепт. Невловимий дух вересня починає витати вечорами, я його дуже тонко відчуваю, напевно, тому що народилася у вересні і більше всіх інших люблю цей місяць. Пару днів тому збирала ввечері впали яблука, до них подмешался аромат польових квітів, нагрітих сонцем за день, озерна свіжість, соснова смола, і ось тут на мить я і дізналася вересень, таке схоже на почуття дежавю, складно описати☺️ Сьогодні вже +24, вітер і так легко дихати, тому рецепт здобної випічки, вона з сиром і фруктами, їх зараз в достаток, тому печіть на здоров’я.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно пшеничне – 300 г
Дріжджі – 1 уп.
Цукор – 50 г
Яйце – 1 шт.
Молоко – 130 мл
Вершкове масло – 50 г

Начинка:
Сир – 250 г
Яйце – 1 шт.
Кукурудзяний крохмаль – 25 р
Цукор – 30 г
Ванільний цукор з ваніллю – 10 г
Нектарини – 4-5 шт.

Глазур:
Цукрова пудра – 30 г
Молоко – 1,5 ст. л.

Пиріг з нектаринами і сиром з глазур’ю покроковий рецепт

1. Для приготування тіста борошно змішати з дріжджами. Додаємо цукор. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо до нього молоко і яйце, перемішуємо. Вливаємо в борошно рідку суміш і починаємо вимішувати тісто насадкою «гак» 7 хвилин, поки воно не збереться в трохи липкий ком. Ставимо тісто в тепле місце на 1 час.
2. Для начинки яйце змішуємо з цукром і ванільний цукром. Додаємо сир і крохмаль, перемішуємо до однорідності. Фрукти нарізаємо кубиками і змішати з сирною масою. Тісто розгортаємо в тонкий прямокутний пласт. По центру викладаємо начинку, з боків робимо поздовжні розрізи на тесте.

3. Починаємо формувати косичку, скріплюючи кінці тіста внапуск. Косичку залишаємо в теплі на 15 хвилин, потім випікаємо при 180° 30 хвилин. Для глазурі змішати цукрову пудру з молоком, поливаємо готову косичку глазур’ю і остуджуємо. Приємного апетиту!