Торт з бананом і шоколадним кремом

Як зробити Торт з бананом і шоколадним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт на форму діаметром 14 см:⁣⁣⠀
1 яйце⁣⁣⠀
100 гр. вершкового масла 82,5%⁣⁣⠀
130 гр. цукру⁣⁣⠀
130 гр. сметани⁣⁣⠀
1 банан⁣⁣⠀
140 гр. борошна⁣⁣⠀
40 гр. какао⁣⁣⠀
15 гр. крохмалю⁣⁣⠀
3 гр. соди⁣⁣⠀
50 гр. вишні цукатів⁣⁣⠀
Ванілін ⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Хрусткий шар 1/1:⁣⁣⠀
75 гр. Бельгійської Вафельної крихти⁣⁣⠀
75 гр. темного шоколаду⁣⁣⠀
75 гр. будь горіха⁣⁣⠀

Шоколадний крем:⁣⁣⠀
⁣⁣150 гр. вершкового масла 82,5% (м’яке)⁣⁣⠀
150 гр. темного шоколаду⁣⁣⠀
300 гр. вершкового сиру⁣⁣⠀
50 гр. цукрової пудри⁣⁣⠀

Торт з бананом і шоколадним кремом покроковий рецепт

1. Розтоплене вершкове масло, яйця і цукор змішуємо в чаші міксера лопаткою.⁣⁣⠀Додаємо сметану. Перемішуємо. Розминаємо банан виделкою. Вводимо в тісто. Вводимо сухі продукти. Додаємо вишню. Перемішуємо до однорідності. Випікаємо в двох формах діаметром 14 див. При температурі 160-170С 30-40 хвилин до сухої зубочистки. Остуджуємо. Ділимо кожен на 2 бісквіта.⁣⁣⠀
2. Хрусткий шар 1/1:⁣⁣⠀
Топимо шоколад, додаємо горіх і вафельну крихту. Перемішуємо. ⁣⁣⠀
3. Шоколадний крем:⁣⁣⠀
Вершкове масло і пудру збиваємо, додаємо сир і перемішуємо до однорідності.⁣⁣⠀Шоколад розтоплюємо в СВП і частинами змішуємо з кремом.⁣⁣⠀
4. Збірка: бісквіт, крем, бісквіт, крем кільце, хрусткий шар, бісквіт, крем, бісквіт.⁣⁣⠀