Як зробити Торт з бананом і шоколадним кремом рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт на форму діаметром 14 см:⠀
1 яйце⠀
100 гр. вершкового масла 82,5%⠀
130 гр. цукру⠀
130 гр. сметани⠀
1 банан⠀
140 гр. борошна⠀
40 гр. какао⠀
15 гр. крохмалю⠀
3 гр. соди⠀
50 гр. вишні цукатів⠀
Ванілін ⠀
⠀
Хрусткий шар 1/1:⠀
75 гр. Бельгійської Вафельної крихти⠀
75 гр. темного шоколаду⠀
75 гр. будь горіха⠀
Шоколадний крем:⠀
150 гр. вершкового масла 82,5% (м’яке)⠀
150 гр. темного шоколаду⠀
300 гр. вершкового сиру⠀
50 гр. цукрової пудри⠀
Торт з бананом і шоколадним кремом покроковий рецепт
1. Розтоплене вершкове масло, яйця і цукор змішуємо в чаші міксера лопаткою.⠀Додаємо сметану. Перемішуємо. Розминаємо банан виделкою. Вводимо в тісто. Вводимо сухі продукти. Додаємо вишню. Перемішуємо до однорідності. Випікаємо в двох формах діаметром 14 див. При температурі 160-170С 30-40 хвилин до сухої зубочистки. Остуджуємо. Ділимо кожен на 2 бісквіта.⠀
2. Хрусткий шар 1/1:⠀
Топимо шоколад, додаємо горіх і вафельну крихту. Перемішуємо. ⠀
Топимо шоколад, додаємо горіх і вафельну крихту. Перемішуємо. ⠀
3. Шоколадний крем:⠀
Вершкове масло і пудру збиваємо, додаємо сир і перемішуємо до однорідності.⠀Шоколад розтоплюємо в СВП і частинами змішуємо з кремом.⠀
Вершкове масло і пудру збиваємо, додаємо сир і перемішуємо до однорідності.⠀Шоколад розтоплюємо в СВП і частинами змішуємо з кремом.⠀
4. Збірка: бісквіт, крем, бісквіт, крем кільце, хрусткий шар, бісквіт, крем, бісквіт.⠀