Шоколадний трайфл з вишнею

Шоколадний трайфл з вишнею простий рецепт ! 🍫🍒 Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях) Десерт повністю без додавання цукру.

Інгредієнти

Шоколадний мус.
150 г темного шоколаду (я вибираю шоколад на эритрите або на мальтите і стевії)
10 г кавових зерен
100 г молока
250 г вершків 33%
5 г желатину
30 г води

Вишнева начинка
350 г вишні
10 р эритрита
10 г кукурудзяного крохмалю
20 г води
Паличка кориці

Шоколадний трайфл з вишнею покроковий рецепт

1. Шоколадний мус.
1. Замочуємо желатин у воді, залишаємо набухати.
2. Нагріваємо молоко в сотейнику разом з кавовими зернами (заздалегідь трохи подрібнюємо, до великих шматочків), накриваємо плівкою і залишаємо на 15 хвилин. Проціджуємо.
3. Розтоплюємо шоколад імпульсами по 20-30 секунд в мікрохвильовій печі, змішуємо з гарячим молоком (можна пробити блендером до блискучої емульсії). Додаємо розтоплений желатин, перемішуємо.
4. Охолоджені вершки збиваємо до пишноти і появи малюнка від віника.
5. Вмішуємо полувзбитые вершки в шоколадний крем.
6. Наповнюємо порційні стакани мусом, прибираємо в холодильник мінімум на 2 часа.
2. Вишнева начинка.
1. Проварюємо вишню з эритритом і корицею.
2. Змішуємо крохмаль і воду, додаємо і варимо ще 2 хвилини.
3. Знімаємо з вогню, охолодити.
4. Викладаємо начинку поверх застиглого мусса.