Пиріжки з начинкою з фруктів і ягід в духовці

Як зробити Пиріжки з начинкою з фруктів і ягід в духовці рецепт просто в духовці.

Інгредієнти

Борошно 600 г
Дріжджі свіжі 13 р
Цукор 120 р
Сіль 10 г
Яйця 3 шт
Вершкове масло 60 г
Молоко 150 г

Яйце для змащування
Будь-які фрукти
Цукор за смаком

Пиріжки з начинкою з фруктів і ягід в духовці покроковий рецепт

1. Дріжджі змішати з цукром, сіллю і теплим молоком 28-30 градусів. Відразу додати 500 г борошна, по одному яйцю і коли все об’єднається м’яке вершкове масло. Борошно додавати по необходимости.

2. Замісити тісто протягом 10 хвилин. Повинно вийде еластичне тісто, яке злегка липне до рук. Прибрати в тепле місце на 2,5 години. Обім’яти, скачати ковбаску і розрізати на шматочки (приблизно 12 шт).

3. Розкачати в корж, викласти начинку з цукром, защипить краю і поставити в тепле місце на 40 хвилин. Змастити яйцем, випікати в розігрітій духовці до 180С близько 40 хвилин до рум’яної корочки.

Відео рецепт 👇