Пиріг Тарт з яблуками, родзинками і мигдалевими пелюстками

Пиріг Тарт з яблуками, родзинками і мигдалевими пелюстками в духовці простий рецепт. Продовжуємо переробляти яблука 🤣 бо їм, звичайно, немає кінця і краю😅 В неділю я привезла з дачі кілограмів 7 або 8 і сьогодні на роботі піймала себе на думці, що дико хочу поїхати додому піч яблучні пироги 🤣🤣🤣
– Вік, ти чого без настрою?! – Я втомилася 😔 Але варто тільки переступити поріг моєї кухні – все як рукою знімає…так сильно мене врівноважує й вирівнює моя домашня готування ♥️ Тому вам сьогодні в ніч обіцяний тарт з яблуками…це дуже смачно! Але, як зазвичай, я дам вам непроханий порада: не вірити мені, а перевірити це самостійно 😂😘

Інгредієнти

Для тесту:
▪️250 борошна
▪️150гр масла
▪️1 яйце
▪️2ст.л води
▪️сіль

Для начинки:
▪️4-5 яблук
▪️100гр родзинок
▪️100гр мигдалевих пелюсток
▪️100гр вершкового масла
▪️3ст.л цукру

Пиріг Тарт з яблуками, родзинками і мигдалевими пелюстками покроковий рецепт

1. Зробимо тісто. Змішати всі інгредієнти, тільки не місіть довго – пісочне тісто це не дуже любит.

2. Загорніть його в плівку і відправте в холодильник на 30-40 хвилин і починайте різати яблука 😂

3. Родзинки промити, яблука нарізати на пластинки. Тісто розкачати і викласти у форму на тісто родзинки+частина мигдалевих пелюсток, зверху яблоки.

4. Потім все це посипаємо цукром і другою частиною лепестков.

5. Викладаємо порізане кубиками масло і відправляємо в духовку при 170С на 30-35 минут.