Морквяний пиріг з апельсином і волоським горіхом в духовці

Як смачно зробити Морквяний пиріг з апельсином і волоським горіхом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ароматний і дуже смачний. Приготувати його дуже легко) Обов’язково спробуйте

Інгредієнти

✅борошно – 250г;
✅цукор – 160г;
✅ванільний цукор – 1 ч. л;
✅масло вершкове – 150г;
✅яйця – 3шт;
✅розпушувач – 1,5 ч. л;
✅морква – 200г;
✅апельсин – 1шт;
✅волоські горіхи – 100г
✅цукрова пудра – 60 г;
✅кориця – 1 ч. л;
✅мускатний горіх – 1 / 3 ч. л;
✅кардамон (третина ч. л)- за бажанням

Морквяний пиріг з апельсином і волоським горіхом в духовці покроковий рецепт

1. ️Горіхи подрібнити у блендері. ️З апельсина зняти цедру і вичавити сік. ️Моркву натерти на середній тертці. ️Яйця збити з цукром, маса повинна посвітліти і збільшитися в об’ємі. Додати розтоплене вершкове масло, знову збити. ️

2. Додати ванільний цукор, корицю, мускатний горіх, кардамон, апельсинову цедру і 2 ст. л. апельсинового соку. Перемішати. ️Потім додати моркву і подрібнені горіхи, перемішати. ️Просіяти борошно з розпушувачем, перемішати. ️

3. У змащену маслом форму викласти тісто, розрівняти, відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. ️Приготувати заливку: змішати цукрову пудру і залишився апельсиновий сік. ️В готовому пирозі зробити проколи вилкою і просочити пиріг заливкой.

Відео рецепт 👇