Шоколадно-кавове печиво з нутеллою простий рецепт домашній.
Інгредієнти
на 16 штук
▫️нутелла – 160 р
▫️кава розчинна – 1 ст. л.
▫️яйце – 1 шт.
▫️борошно – 130 р.
Шоколадно-кавове печиво з нутеллою покроковий рецепт
1. В глибокій ємності змішати нутеллу, кава і яйце. Поступово додайте борошно і перемішуйте, як тільки тісто стало щільним перекладіть його на горизонтальну поверхню для вымешивания.
2. Вимішувати тісто до моменту коли воно стане однорідним. Готове тісто: щільний еластичний грудку тіста, не липне до рукам.
3. Сформуйте ковбаску, розрізати на 16 однакових штук. Долоньками сформуйте колобочкі, викладіть їх на деко, в центрі зробіть углубление.
4. Випікайте 12-15 хвилин при 180 С. Заглиблення в печиво заповніть за бажанням. Я використала білий шоколад.
Відео рецепт 👇