ПП Кокосовий торт-суфле

Як смачно зробити ПП Кокосовий торт суфле простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт приголомшливий☺️. Ніжне, повітряне кокосове суфле, основа з кокосової стружки, наче зі згущеним молоком, і шоколадна глазур – божественно😍

Ви можете приготувати торт без молочних продуктів, замінивши СОМ на сухе кокосове молоко, йогурт – на кокосові вершки або молоко, желатин замінити агар-агаром, глазур зробити з кокосового масла і какао.

Інгредієнти

Форма 14 див. Всі інгредієнти кімнатної температури

Основа:
✔️кокосова стружка 60 гр
✔️СОМ 50 гр
✔️підсолоджувач
✔️молоко ~50 гр

Суфле:
✔️грецький йогурт 250 гр
✔️кокосове молоко 200 гр
✔️підсолоджувач
✔️желатин 12 гр+50 гр молока

Глазур:
✔️шоколад 20 гр
✔️молоко 10 гр

КБЖУ на 100 гр – 182.6/8.9/13.2
Вага 650 гр

ПП Кокосовий торт-суфле покроковий рецепт

1. Змішати кокосову стружку, СОМ і підсолоджувач. Потроху додавати кип’ячена тепле молоко, маса повинна вийти липка. Масу викласти в форму і утрамбовать.

2. Для суфле: змішати йогурт, кокосове молоко і підсолоджувач. В желатин додати молоко і нагріти до розчинення желатину. Вилити желатин в йогуртову масу, вбити віночком, перелити на основу і відправити в холодильник для стабилизации.

3. Шоколад з молоком нагріти до розчинення шоколаду, полити торт. Наслаждаться.

Відео рецепт 👇