Шоколадний торт на сковороді за 30 хвилин тане в роті

Як зробити простий і швидкий Шоколадний торт на сковороді за 30 хвилин тане в роті рецепт.

Інгредієнти

(сковорода 24 см)
40 г вершкового масла, 50 г какао, 70 грам цукор, 1 яйце, 40 г борошна, 1/3 чайної ложки соди, 80 грам молока.

Просочення: 120-140 грам молока
Глазур: 100 г шоколаду, 100 грам вершки 33%

Шоколадний торт на сковороді за 30 хвилин тане в роті покроковий рецепт

1. 1. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, але не доводимо до кипіння, як тільки воно розтопилося вимикаємо вогонь.
2. Додаємо цукор, яйце, перемішуємо до однорідної маси.
3. Всыпаемся какао-порошок, розмішуємо до однорідності. Вийде дуже густа масса.

2. 4. Вливаємо молоко і гарненько все перемішуємо.
5. Просіваємо борошно, додаємо соду, перемішуємо. Включаємо вогонь, ставимо на самий повільний, накриваємо кришкою і готуємо хвилин 10-15.

3. 6. Як тільки бісквіт приготувався, вимикаємо вогонь, протикаємо шпажкою, і заливаємо гарячий кекс холодним молоком.
7. Для глазурі змішати шоколад з вершками і розтопити до однорідності. Заливаємо шоколадною глазур’ю шоколадний кекс і все готово.
Насичений, ароматний, м’який і дуже смачний кекс, який зовсім нічого від вас не требует.