Королевська ватрушка з сиром і гарбузом в духовці

Як смачно зробити Королевська ватрушка з сиром і гарбузом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Так так, так можна було взяти…і переробити знаменитий рецепт. Ні, не зробити гірше, а просто зробити щось нове для любителів гарбуза. Ніжність насипних шарів, творожность і насолода – все в одному. Точно варто приготувати, заварити чай і створити повний затишок на кухні, особливо якщо на столі лляна доріжка

Інгредієнти

Для тесту:
▪️250гр борошна
▪️180гр вершкового масла
▪️80гр цукру
▪️щіпка солі

Для начинки:
▪️300 пюре гарбуза
▪️80гр меду
▪️3 яйця
▪️300гр сир або кремчиз
▪️ваніль і будь-які прянощі
▪️30гр кукурудзяного крохмалю або 20гр борошна

Королевська ватрушка з сиром і гарбузом в духовці покроковий рецепт

1. Змішаємо всі інгредієнти для тіста, у вас вийде Мінська крихта – так і повинно бути. Візуально (або по терезам) розділіть її на дві частини. Першу частину укладіть в роз’ємну форму, дно краще застелити пергаментом. І злегка притисніть, розподіліть по формі і зробіть бортики. Другу частину поки відставити сторону.

2. Начинка. У пюре гарбуза додати мед, прянощі і яйця, добре перемішати. Якщо у вас алергія на мед – замініть на Цукор. Додайте сирну частина, у мене був кремчиз, він жирніше і м’якше, але сир чудово підійде. Тепер крохмаль і все добре подрібніть блендером до однорідної, гладкою консистенции.

3. Виливаємо на підготовлену основу, посипаємо зверху другою частиною тіста і відправляємо в духовку при 180С приблизно на 35-40 хвилин Пирога дати повністю охолонути! Тільки потім порізати і подати

Відео рецепт 👇