Італійське печиво з мигдалем

Як смачно зробити Італійське печиво з мигдалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні я підготувала для вас дуже простий рецепт – ми будемо готувати печиво «Соточка». Я його так назвав, тому що всіх інгредієнтів треба по 100 грамів. А інгредієнта, до речі, всього чотири. Процес приготування максимально простий і не займе у вас багато часу. Давайте починати.

Інгредієнти

• Яєчний білок 100 г
• Цукру 100 р
• Борошно 100 г
• Мигдаль 100 г
• Ванільний екстракт 1 ч. л.

Італійське печиво з мигдалем покроковий рецепт

1. В чашу міксера відправляю білки з цукром і збиваю до стійких піків, як для безе. До безе додаю борошно і акуратно перемішуємо лопаткою, щоб білки не осіли. Маса повинна вийти однорідною і добре тримати форму.

2. Додаю в чашу ванільний екстракт, сирої мигдаль і перемішую. Вузьку форму стелю папером для випічки і викладаю туди тісто, рівномірно його розподіляю. Відправляю випікатися в розігріту духовку до 180°С на 30 хвилин. Витягаю вміст з форми і даю охолонути до кімнатної температуры.

3. Потім загортаю в харчову плівку і прибираю в морозилку на 1 годину. По закінченні часу нарізаю бісквіт на скибочки і викладаю на деко, застелене папером для випічки. Відправляю випікатися ще на 30 хвилин при 180°С. Печиво виходить ароматним, хрустким зовні і трохи м’яким всередині. Ідеальне ласощі до чаю!