Двошаровий гарбузовий чізкейк з сиром

Мене захопили чізкейки. Раніше я їх страшенно не любила готувати. Думаю, багато в чому в цьому причина все ніяк не закінчується гарбуза в моєму холодильнику 😂 загалом у мене тут знову колаборація гарбуза і чізкейку. Знайомтеся 😌✌️ Як зробити Подвійний гарбузовий чізкейк з сиром рецепт простий (на форму 20-21см).

Інгредієнти

Основа:
У мене були залишки від яблучного пирога. Я взяла тісто, перемолола його в блендері, додала 2 ч. л. домашнього яблучного пюре і утрамбували як основу для чиза

Ви ж може робити класику з печива:
⠀▫️200г пісочного печива
⠀▫️50г вершкового масла

Сирно-вершковий шар:
⠀▫️125г вершкового сиру
⠀▫️100г сиру в брикеті
⠀▫️125г м’якого сиру
⠀▫️70г цукрової пудри
⠀▫️2 яйця
⠀▫️85г вершків 33%
⠀▫️ванілін

Гарбузовий шар:
⠀▫️250г гарбузового пюре (гарбуз краще запекти)
⠀▫️150г вершкового сиру
⠀▫️20г цукрової пудри
⠀▫️2 яйця
⠀▫️1ч.л. кориці
⠀▫️100г вершків 33%

Двошаровий гарбузовий чізкейк з сиром покроковий рецепт

1. Перед початком готування включити духовку на 160°. На нижній рівень поставити деко і налити воду. Чіз буде готуватися на водяній бані. Для основи печиво подрібнити у блендері, масло розтопити і влити до печива. Змішати до стану мокрою крихти. Форму застелити пергаментом. Викласти печиво і утрамбувати. Можна сформувати тільки дно для чизай, можна оформити бортики. Основу прибрати в холодильник.
2. Для вершкового шару два види сиру змішати з сиром, пудрою і ваніліном. Яйця збовтати і додати до маси, перемішати. Влити вершки, перемішати до однорідності. Для гарбузового шару гарбузове пюре змішати з вершковим сиром. Всипати корицю, цукрову пудру і перемішати. Влити вершки. Яйця збовтати і додати в тісто, перемішати. Влити вершки, перемішати до однорідності. На основу по черзі вилити два види тіста, формуючи узор.

3. Постукати по формі, щоб маса розподілилася і не залишилося бульбашок. Чізкейк поставити в духовку на середній рівень. Готувати близько 60 хвилин. Центр готового чізкейку повинен трохи тремтіти. Залишити чізкейк в напіввідкритому духовці, після остудити при кімнатній температурі. Потім ухилитися в плівку і відправити в холодильник на 4 години або на ніч для стабилизации.