Чізкейк Баунті з вівсяних пластівців, кокосового молока і рікотти

ПП чізкейк Bounty 🥥 Цей чізкейк холодний, тобто без випічки і він ідеальний літо 🤤 Чізкейк Баунті з вівсяних пластівців, кокосового молока і рікотти простий рецепт.

Інгредієнти

Основа:
✅ вівсяні пластівці 100 гр
✅ фініковий сироп 60 гр
✅ кокосова паста 70 гр
✅ какао 5 гр
✅ вершки 20% – 40 мл

Чіз:
✅ кокосове молоко 150 гр (краще взяти густу частину)
✅ вершки 20% – 50 гр
✅ риккота лайт – 150 гр
✅ сухе знежирене молоко – 50 гр
✅ кукурудзяний крохмаль – 7 гр
✅ фитпарад ном. 7 – 14 гр.
✅ желатин 8 гр + вода 40 мл

Шоколадна глазур :
✅ шоколад без цукру 60 гр
✅ вершки 20 % – 35 мл.

Чізкейк Баунті з вівсяних пластівців, кокосового молока і рікотти покроковий рецепт

1. Для основи з’єднайте в сотейнику всі інгредієнти, крім вівсяних пластівців. Поставте на вогонь нагріватися постійно помішуючи, не доводьте до кипіння, просто з’єднуємо всі інгредієнти. Знімаємо з вогню й даємо масі охолонути до кімнатної температури. Додаємо вівсяні пластівці і добре вимішуємо. Беремо розсувне кільце діаметром 16 см, дно закриваємо харчовою плівкою, всередині можна додатково прокласти ацетатную плівку (можна без неї).
2. Викладаємо в середину форми основу і утрамбовуємо формуючи бортики. Відправляємо в холодильник. Желатин залийте водою і залиште набухати. Для чиза в сотейнику з’єднуємо всі інгредієнти, крім риккоты, ставимо на слабкий вогонь нагріватися постійно помішуючи віночком до легкого загустіння. Знімаємо з вогню, додаємо набряклий желатин і пробиваємо всі занурювальним блендером.
3. Проціджуємо масу через сито. Додаємо риккоту і знову пробиваємо блендером до однорідної консистенції. Дістаємо основу з холодильника і заливаємо її кокосовим чізом. Прибираємо в холодильник на 3 часа.

4. Для глазурі нагрійте вершки, щоб вони були гарячими і додайте подрібнений шоколад без цукру. Все перемішати до однорідної консистенції. Дістати чізкейк і залити зверху шоколадною глазур’ю. І знову приберіть в холодильник на ніч. Вранці можна насолоджуватися смачним завтраком.