Класичний Чізкейк Сан-Себастьян

Мій хіт! Класичний Чізкейк Сан-Себастьян простий рецепт. ⠀ Хлопці, він дивовижний! Такий рідко де можна знайти 😍 Скрізь він сирною консистенцією, абсолютно не вершковий, не гладкий.. А цей…він досконалий! Він неповторний! Він неймовірний!

Інгредієнти

Нам треба на чіз діаметром 25-30 см:
Сир Сирний -1 кг
Яйце-6 шт
Цукор-200 гр
Борошно-30 г
Вершки 33%-750 гр

Класичний Чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти переміщати лопаткою, віночком, міксером (чим зручно) Вилити у форму з пергаментом Випікати при 180 градусів – 20-25 хв, потім 230 градусів – 5 мин.

2. Після духовки він повинен гарненько колихатися Остудіть його при кімнатній температурі і убрите в холодильник мінімум на 5-6 годин! ⠀

3. Виходить неймовірно ніжний, як крем Не нудотний абсолютно, тому можете додавати топінг))

Відео рецепт 👇