Шоколадно-бісквітний торт з медом і кремом

Як смачно зробити Шоколадно-бісквітний торт з медом і кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ці ніжні повітряні тістечка по достоїнству оцінять любителі солоденького: медовий шоколадний бісквіт з пломбирным кремом, а готується він дуже просто і легко! Обов’язково спробуйте

Інгредієнти

🔹яйце 4 шт
🔹цукор 170 р
🔹вершкове масло 130 р
🔹мед 120 р
🔹какао 20 р
🔹борошно 180 р
🔹сода 1 ч/л

Для крему:
🔹вершки 33% – 500 мл
🔹сирний сир 120 г
🔹цукрова пудра 90 г

Шоколадно-бісквітний торт з медом і кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до пишної маси, потім додаємо розтоплене вершкове масло, мед, соду. Збиваємо, додаємо какао і просіваємо борошно. Збиваємо до однородности.

2. Далі тісто викладаємо на деко і відправляємо в розігріту духовку на 180′ до готовності. Для крему: всі інгредієнти змішуємо і збиваємо на максимальній швидкості до стійких піків. Крем готов.

3. Остиглий бісквіт розрізаємо, змащуємо кремом і збираємо як на відео. Прикрашаємо за бажанням. Зверху я посипала крихтою від обрізків бісквіта. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇